Online tečajevi stranih jezika

Želite učiti strani jezik, ali ste uvijek u stisci s vremenom? Onda je online tečaj pravo rješenje za vas!

Nudimo vam inovativnu metodu online učenja, u potpunosti prilagođenu vašim željama. Tečaj možete uskladiti sa svojim potrebama i rasporedom te učiti neovisno o tome nalazite li se u udobnosti svoga doma, na radnom mjestu ili pak na poslovnom putu.

U ponudi online tečajeva nudimo individualne ili grupne tečajeve preko online virtualne učionice. Svakom polazniku potrebno je osobno računalo s ispravnom kamerom, e-mail adresa i/ili korisničko  ime, pristup internetu i slušalice s mikrofonom. U interaktivnom programu vježbat ćete sve četiri jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Nastavnik/ca će vas pratiti kroz sve faze učenja i davati vam individualizirane savjete i smjernice koje će vam pomoći da što brže i lakše usvojite strani jezik.

Poput standardnih, i online tečajevi prate CEFR (Zajednički europski referentni okvir) od početnog stupnja A1 do naprednog C2. Na kraju tečaja polažete besplatni ispit za odgovarajuću razinu te dobivate certifikat o usješno položenom stupnju. Ako nemate potvrdu o završenom stupnju jezika, molimo da nam se obratite radi besplatnog jezičnog testiranja kako bismo vam mogli ponuditi odgovarajući stupanj. Za sva dodatna pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju.

Veselimo se virtualnom druženju!

 

Krojeni tečajevi za fizičkei pravne osobe

Dinamika, trajanje i cijena po dogovoru, Broj polaznika max.6.

 

Classico tečaj

Classico tečaj je standardni tečaj koji se odvija dinamikom od 4 školska sata tjedno tj. (2×2 šk.sata, 1 šk. sat = 45 min).

Slušanje, govor, pisanje i čitanje temeljne su jezične vještine svakog sata.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita, usavršiti komunikaciju i gramatiku.

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde.

( stupnjevi od A1 – C2 ).

DINAMIKA: 2*2
TRAJANJE: 12,5 tjedana/3 mjeseca/25 dolazaka
CIJENA: 1.800 kn
BROJ POLAZNIKA: min 4, max 6

Combi 3 tečaj

Tečaj je namijenjen svima onima koji uslijed velikog broja obveza ne mogu naći vremena za standardni tečaj koji se odvija dva ili više puta tjedno.

Tečaj se odvija 1 × tjedno po 3 školska sata (1 šk. sat = 45min).

Polaznici ovog dinamičnog tečaja savladavaju isti program kao polaznici standardnog klasičnog tečaja pohađajući nastavu samo jedan put u tjednu.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita, usavršiti komunikaciju i gramatiku.

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde ( stupnjevi od A1 – C2 ).

DINAMIKA: 1*3
TRAJANJE: 16 tjedana
CIJENA: 1.800 kn
BROJ POLAZNIKA: min 4, max 6

Combi express

Završite dva stupnja u jednom semestru! Tečaj je namijenjen onima koji žele u kraćem roku naučiti ili usavršiti svoje znanje stranog jezika. Polaznici će kroz ovaj tečaj savladati propisane jezične kompetencije za određeni stupanj. Uz Combi express tečaj možete birati između stupnjeva: A1 (uključuje A1/1 i A1/2), A2 (uključuje A2/1 i A2/2), B1 (uključuje B1/1 i B1/2), B2 (uključuje B2/1 i B2/2), C1 (uključuje C1/1 i C1/2) i C2 (uključuje C2/1 i C2/2). 

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde.

DINAMIKA: 2*3
TRAJANJE: 10 tjedana
CIJENA: 1.920 kn
BROJ POLAZNIKA: min 4, max 6

Premium express

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u što kraćem vremenskom roku i što većim intenzitetom pohađati tečaj stranog jezika. Tečaj je koncipiran po uzoru na intenzivne tečajeve stranih jezika u inozemstvu i jedan je od najpopularnijih tečajeva. Nastava se održava isključivo na stranom jeziku od prvog kontakta s profesorom/profesoricom, od početnih stupnjeva pa sve do naprednih stupnjeva. Nastava stranog jezika je interaktivna, a teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja i počiva na temeljima nastave komunikativne metode.

Premium express tečaj usredotočen je na sve aspekte stranog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, čitanja, pisanja, slušnih i govornih vježbi. 
Polaznik će vježbati strani jezik kroz razne aktivnosti, uključujući rasprave, čitanje novinskih članaka, recenzije aktualnih događaja, igre, telefonskih razgovora, intervjua, gledanje filmova, slušanje pjesama i dr. aktivnosti vezanih za svakodnevne životne situacije. Polaznici tečaja Premium express svaki tjedan dobivaju 1 šk. sat extra iz kulture stranog jezika.

DINAMIKA: 5*4 ili 2*3
CIJENA:

3.700 kn A1+A2 (80 ŠK.SATI)

2.700 kn B1 (60 ŠK.SATI); 

3.700 kn B2 (90 ŠK.SATI)
BROJ POLAZNIKA: min 4, max 6

Konverzacijski tečaj

Ljudska komunikacija ima različite oblike (pisane, gestualne itd.), ali daleko najvažniji od svega je ipak govorni jezik.

Konverzacijski tečaj ne samo da Vam omogućava da prakticirate strani jezik, već i da naučite nove pojmove, idiome, da poboljšate Vaš izgovor kroz grupne rasprave uvježbavajući istodobno i gramatiku.

Jedna od pogodnosti konverzacijskog tečaja je što polazniku ne treba kompletno znanje gramatike jer uz određeno gramatičko predznanje može usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Svaki put razgovaramo o različitim temama: glazba, film, kratke priče, novinski članci, politika itd.

DINAMIKA: 1*2
TRAJANJE: 15 tjedana
CIJENA: 1.800 kn
BROJ POLAZNIKA: min 4, max 6