Slovenski jezik

 

Pripreme za polaganje ispita Centra za slovenščino kot drugi in tuji jezik

Razmišljate o nastavku školovanja ili karijere u susjednoj Sloveniji? U tom slučaju, potreban Vam je položen ispit iz znanja slovenskog jezika u Centru za slovenski kao drugi i strani jezik u Ljubljani.
Položen ispit u Centru otvara Vam vrata ispunjenju Vašega cilja.

U ABC stranim jezicima nudimo Vam pripremne tečajeve za ispite u Centru za slovenščino kot drugi in tuji jezik. Rad se odvija s udžbenicima koje izdaje i preporuča sam Center. Na tečaju se polaznici usavršavaju na četiri jezične vještine: govor, čitanje, pisanje i slušanje.

Polaganje ispita u Centru za slovenščino održava se dva puta godišnje u Ljubljani, no postoji i opcija polaganja ispita van ispitnog rasporeda. Ispiti se odvijaju na tri razine: osnovna razina (osnovna raven), viša razine (višja raven) te na razini odličnosti (raven odličnosti).

FOND SATI: 50 šk.sat ( premium tečaj); 20 školski sati (ubrzani refresh tečaj)
DINAMIKA: 2*2 šk.sata / 1*3 šk.sata/3*3
CIJENA tečaja (online i/ili učionica): 4.000,00 kn/530,89 EUR(premium tečaj do 8 polaznika); 1.600,00 kn/212,36 EUR (ubrzani refresh tečaj)

Ukoliko pohađate pripremni tečaj za polaganje ispita,  Abc strani jezici Vas mogu prijaviti na ispit.

Termini ispita za 2022. godinu pri Centru za slovenščino kot drugi in tuji jezik: http://centerslo.si/izpiti/roki-izpitov/