Pripreme za polaganje ispita Goethe-Instituta

Razmišljate li o nastavku akademske ili profesionalne karijere u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja? U tom slučaju, međunarodno priznate diplome su odlična odluka. Ispiti Goethe-Instituta priznati su diljem svijeta te služe kao najbolja potvrda o poznavanju njemačkog jezika. Međunarodno priznate diplome Goethe-Instituta visoko su cijenjene svuda; mogu donijeti dodatne bodove bilo kod upisa na fakultet ili na radnom mjestu. Posjedovanje Goethe certifikata može biti i preduvjet za radne vize, dozvole boravka, upis na studij te specijalističke ili doktorske studije.

U Abc stranim jezicima nudimo Vam pripremne tečajeve za ispite Goethe-Instituta. Rad se odvija s udžbenicima koje za pripremu ispita preporučuje sam Goethe-Institut. Na tečaju se polaznici usavršavaju u sve četiri jezične vještine: govor, čitanje, pisanje i slušanje. Također, polaznici rade na istom tipu zadataka koji se javljaju na ispitu, kako bi se što bolje pripremili za ono što ih očekuje. U našoj školi možete birati između grupnih ili individualnih pripremnih tečajeva za međunarodno priznate ispite.

CIJENA PRIPREMA za Goethe certifikat s uključenim probnim ispitom:

- ubrzani refresh tečaj 20 šk. sati : 1,049,00 kn 

- klasičan tečaj 51 šk. sati: 1.600 kn

Polaganje ispita u Goethe-Institutu Zagreb održava se više puta godišnje ovisno o broju prijavljenih kandidata na svim razinama, od A1 do C2.

 

Termini i cijene Goethe ispita u Goethe Institutu Zagreb